FABRIZIO ROMANO KOMT MET UPDATE RONDOM SITUATIE ARNE SLOT EN LIVERPOOL: FEYENOORD HEEFT NOG NIKS VERNOMEN

Arne Slot zou welwillend tegenover een transfer naar Liverpool staan. Fabrizio Romano heeft een update gegeven over de situatie van Arne Slot en Liverpool. De coach van Feyenoord zou serieuze interesse genieten van de grootmacht aan de Mersey. Omdat Jurgen Klopp vertrekt aan het einde van het seizoen komt er een vacature vrij als hoofdtrainer bij Liverpool.

Slot heeft klaarblijkelijk hoge ogen gegooid met zijn Feyenoord, want Liverpool zou de trainer maar al te graag inlijven. Ook de oefenmeester van Feyenoord zou een overstap naar de Engelse grootmacht wel zien zitten. De Nederlander heeft één gesprek gevoerd met de leiding van Liverpool, maar de clubleiding van de club van Nederlanders Virgil van Dijk, Cody Gakpo en Ryan Gravenberch zou graag nóg een gesprek met Slot willen.

De belangstelling van Liverpool voor Arne Slot was nog helemaal niet bekend bij algemeen en technisch directeur Dennis te Kloese. Hij heeft nog helemaal niets vernomen. “We wachten het af”, vertelde hij tegenover Voetbal International. Eerder blies Slot een transfer naar Tottenham Hotspur zelf af.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'Binnen Ajax wordt gewezen naar Feyenoord-trainer Arne Slot'

Achter de schermen bij Ajax valt de naam van Feyenoord-trainer Arne Slot nogal eens.

2024-04-23T18:03:13Z dg43tfdfdgfd